Prinssi Daniel

Ruotsin prinssi ja Länsi-Götanmaan herttua Olof Daniel syntyi 15. syyskuuta 1973 Örebrossa, Ruotsissa Ewa ja Olle Westlingin nuorimmaksi lapseksi.

Daniel Olof Westling kastettiin tammikuussa 1974 Almbyn kirkossa ja hänellä on isosisko nimeltään Anna Westling Söderström. Daniel Westling kihlautui ystävänpäivänä vuoden 2009 helmikuussa kruununprinsessa Victorian kanssa, jonka hän oli tuntenut vuodesta 2001 saakka.

19. kesäkuuta vuonna 2010 Daniel ja Victoria menivät naimisiin Tukholman suurkirkossa ja nykyisin pari asuu Solnassa sijaitsevassa Hagan linnassa yhdessä kahden lapsensa kanssa. Avioituessaan kruununprinsessa Victorian kanssa Daniel sai prinssin tittelin.

Prinssi Danielin ja kruununprinsessa Victorian ensimmäinen lapsi – prinsessa Estelle Silvia Ewa Mary – syntyi 23. helmikuuta 2012 ja hänet kastettiin Tukholman kuninkaanlinnan kirkossa toukokuussa 2012. Pariskunnan toinen lapsi syntyi 2. maaliskuuta 2016 ja hän sai nimekseen Oscar Carl Olof. Prinssi Danielin mielenkiinnon kohteita ovat muun muassa golf ja hiihtäminen.

Mainokset