Maanantaina 12. maaliskuuta 2018 Ruotsin kuningasperhe osallistui 9. maaliskuuta syntyneen prinsessa Adriennen syntymän kunniaksi järjestettyyn Te Deum- kiitosjumalanpalvelukseen. 

Jumalanpalvelus järjestettiin Tukholman kuninkaanlinnan kirkossa. Paikalla olivat kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle sekä prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja tietenkin Christopher O’Neill, tuore kolmen lapsen isä.

Paikalla kirkossa oli lisäksi muun muassa kuninkaan sisko prinsessa Christina. Lue kiitosjumalanpalveluksen koko ohjelma täällä.

Prinsessa Madeleinen ja Christopher O’Neillin uusin tulokas painoi syntyessään 3465 grammaa ja oli 50 cm pitkä. Prinsessaparilla on jo ennestään kaksi lasta, prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas.

Embed from Getty Images

 

Lisäksi aiemmin tänään nyt jo seitsemännen lapsenlapsensa saanut kuningas Kaarle XVI Kustaa perinteiseen tapaan paljasti lapsen nimen ja tittelin hallitukselle ja samalla yleisölle.

Prinsessa Madeleinen uusi pienokainen sai nimekseen Adrienne Josephine Alice ja titteliltään hän on Ruotsin prinsessa ja Blekingen herttuatar.

Myös kruununprinsessa Victoria oli mukana Tukholman kuninkaanlinnassa järjestetyssä tilaisuudessa. Tilaisuus on nimeltään konselji.

Embed from Getty Images

 

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin onnitteluviesti prinsessa Madeleinelle ja hänen perheelleen uuden pikkuprinsessan syntymän johdosta oli seuraavanlainen:

Olemme todella onnellisia koko perheen puolesta ja toivotamme uuden perheenjäsenen lämpimästi tervetulleeksi.

Mainokset