Torstaina 25. tammikuuta 2018 prinssi Daniel osallistui Ugglebo Arenan avajaisiin Ockelbon kunnassa. Myös kruununprinsessa Victoria, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar olivat paikalla. 

Täynnä oleva Ugglebo Arena vihittiin ja paikalla kruununprinsessaperheen lisäksi oli muun muassa Peter Forsberg, Nicklas Lidström, Mats Sundin, Markus Näslund, Maria Rooth, Andreas Dackell, Patrik Juhlin, Mattias Norström, Emelie Berggren, Mattias Ölund, Andreas Johansson ja Mikael Tellqvist. Paikalla oli myös Jörgen Nyström, yksi Ockelbon kaikkien aikojen paras jääkiekon pelaaja.

Tilaisuuden aikana Ugglebo Arenalla pelattiin ensimmäinen jääkiekko-ottelu, johon myös prinssi Daniel otti osaa. Ottelussa pelasivat vastakkain Ockelbo HC ja Team Generation Pep. Prinssi Daniel pelasi jälkimmäisessä joukkueessa.

Paikalla oli noin 1 200 katsojaa seuraamassa ottelua. Lopulta se päättyi prinssi Danielin joukkueen voittoon numeroin 8-6.

Generation Pep on kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin aloittama järjestö. Kyseessä on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka visio on, että kaikilla lapsilla ja nuorilla Ruotsissa pitäisi olla kyky ja halu elää aktiivista ja terveellistä elämää. Generation Pep työskentelee tehdäkseen sen entistä helpommaksi.

 

Mainokset