Uutiset

Junior Water Prize 2017

Tiistaina 29. elokuuta 2017 kruununprinsessa Victoria jakoi Tukholmassa Junior Water Prize- palkinnon eli juniorivesikilpailun palkinnon.

Palkinnonjakotilaisuus järjestettiin Grand Hôtelissa, Tukholmalaisessa viiden tähden hotellissa. Kruununprinsessa on vuonna 1994 perustetun juniorivesikilpailun suojelija.

Kilpailun tarkoitus on näyttää konkreettisesti, miten kilpailuun osallistuvat 15 – 20 vuotiaat nuoret osaavat keksiä aina jotain uutta ja jotain erityisen inspiroivaa. Juuri he näkevät mahdollisuuksia ja toivoa siellä, missä muut näkevät vain haasteita ja liian isoja ja kalliita hankkeita.

Tänä vuonna kilpailussa oli edustajia kaikilta mantereilta ja jopa 33 eri maasta. Heillä oli ideoita ja tutkimustöitä, joita he ovat tehneet kouluissaan jo edellisen vuoden aikana. Töiden tavoitteena on löytää lisää ratkaisuja ja tietoja maailman vesikysymyksiin, muutoin aihe on täysin vapaa.

Tämän vuoden kilpailun voittajat ovat Rachel Chang ja Ryan Thorpe Yhdysvalloista veden puhdistamista käsittelevällä työllään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s