Uutiset

Victoria: ”Oli hienoa juhlia syntymäpäivää yhdessä teidän kanssanne”

Perjantaina 14. heinäkuuta 2017 kruununprinsessa Victoria täytti 40 vuotta. Kaksipäiväisten juhlintojen lomassa hän vastaanotti onnitteluita ja nyt hän haluaa kiittää kaikkia onnittelijoitaan.

”Oli hienoa juhlia syntymäpäivää yhdessä teidän kanssanne”, kruununprinsessa Victoria toteaa. Samassa yhteydessä Victoria haluaa erityisesti kiittää kaikkia kruununprinsessaparin säätiölle lahjoituksia tehneitä.

”Säätiömme työskentelee edistääkseen terveyttä ja ehkäistääkseen syrjäytymistä lasten ja nuorten keskuudessa”, hän kertoo.

Victorian syntymäpäivää juhlittiin peräti kahden päivän ajan Tukholmassa ja Öölannin saarella, ja monipuolinen ohjelma sisälsi muun muassa perinteisen kiitosjumalanpalveluksen sekä hevosvaunuajelun Tukholman kaduilla.

Lisäksi syntymäpäiväsankari vastaanotti onnitteluita kansalta Sollidenin linnan pihamaalla ja nautti yhdessä muun kuningasperheen kanssa hyvästä musiikista osallistuessaan jokavuotiseen konserttiin Borgholmin urheilukentällä.

Voit lukea lisää juhlinnoista Ruotsin hovin virallisilta sivuilta.

Kruununprinsessan syntymäpäiväjuhlinnoissa olivat mukana kaikki kuningasperheen jäsenet; kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia, prinssi Daniel, prinsessa Estelle, prinssi Oscar, prinssi Carl Philip, raskaana oleva prinsessa Sofia, prinssi Alexander, prinsessa Madeleine, Christopher ”Chris” O’Neill, prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s